Hoe werk ik

Mensen leren altijd en overal

Een organisatie ontwikkelt omdat mensen ontwikkelen. Leren doe je van en met elkaar. Ontwikkelen en leren is verbonden met belangrijke vraagstukken die betrekking hebben op de organisatie, afdeling, het team of individu.

Intake

Hoe maak je die verbinding tussen de werksituatie en de vraag die jij hebt? Daar help ik je graag bij! Middels een intake (met jou en/of je team) stimuleer ik het gezamenlijk nadenken over wat jullie in de praktijk veranderd willen zien. Wat doe jij of doen jullie dan daadwerkelijk anders? Na de intake ontvang je van mij een voorstel met daarin het stappenplan waarin ik adviseer hoe we samen jullie doel kunnen bereiken. We maken vervolgens concrete afspraken om tot het gewenste resultaat te komen.

Trainen doe je om beter te worden, niet omdat je iets niet kunt.

Professionele sporters trainen om te verscherpen, om beter op situaties ingespeeld te raken én om te experimenteren. De investering zorgt ervoor dat je elke dag beter kunt worden in wat je doet. Ik zie dit ook zo voor trainingen en sessies die ik organiseer voor professionals en teams.

Trainen en coaching is bewustwording met als doel gedragsverandering. Om bewustwording te creëren en de gedragsverandering te stimuleren ga ik verder dan het bespreken van technieken, vaardigheden, tips en trucs. We observeren en experimenteren. Het is belangrijk dat iedereen zélf nadenkt over en ervaart wat hij/zij kan veranderen, verbeteren of optimaliseren. En dit alles met plezier!

Samenwerken?

Ik denk met je mee in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s. Wat is het doel van de organisatie en hoe wil je dat de deelnemer het programma beleeft? Een passend kernachtig programma met creatieve en afwisselende werkvormen, daar help ik je bij.

Als je benieuwd bent; laten we kennismaken!