Wie ben ik

Mijn naam is Marjolein de Kroon, een gastgerichte en energieke trainer en adviseur. Ik heb van mijn talent ‘het overdragen en delen van kennis en vaardigheden op een aansprekende manier’ mijn werk gemaakt. In korte tijd bouw ik intensieve en professionele werkrelaties op met deelnemers en opdrachtgevers.

 

Ik werk met organisaties die willen focussen op het onderlinge contact tussen mensen, omdat zij het – net als ik – belangrijk vinden dat we in contact zijn met elkaar. Ik word bijvoorbeeld ingehuurd als gedrag en kennis op het gebied van gastgerichtheid of leiderschap verbeterd moet worden. Daarvoor ontwikkel en verzorg ik trainingen en/of coaching on the job.

 

Zoek jij:

  • Iemand die hetgeen waar je voor staat én gaat als bedrijf verankert in het gedrag van medewerkers?
  • Iemand die leren leuk maakt en iedereen uitdaagt vanuit een veilige sfeer?

 

Dan kan ik je helpen!

Trainen en meedenken past bij mij omdat het mij uitdaagt om ieder moment van de dag alert te zijn. Daarnaast kan ik er mijn operationele leidinggevende ervaring in kwijt. Als ik mensen kan ondersteunen en stimuleren in hun ontwikkeling op het gebied van gastgerichtheid, communicatie en leiderschap, dan ben ik in mijn element!

Organisaties waar ik met veel plezier train en adviseer zijn: